Selamat Datang...Fafau de Craft

Menerima Tempahan Cupcakes, Fondant Cupcakes, Cakes (Red Velvet/Moist Choc/Rainbow/ Karamel/Wedding Cakes), Pavlova, Muffin, Cookies,Homemade Chocolate, Apam Mekar, Apam Dot Dot, Gubahan Hantaran, Bunga Telur untuk sebarang majlis. Hubungi Fafau de Craft 019 - 385 0889 yang bertempat di Dataran Otomobil Seksyen 15 Shah Alam, Selangor . Saya juga merupakan Dealer Everlynn Negeri Selangor ( Glenmarie/TTDI Jaya).

Monday, October 20, 2014

Tempahan Kek Lapis Raya Aidiladha

Terima kasih pada yang membuat tempahan untuk kek lapis sarawak pada hari raya aidiladha yang baru lepas. Semoga anda semua berpuas hati. Saya hanya open order untuk beberapa jenis kek lapis sahaja iaitu :

 Kek Lapis Masam Manis
Kek Lapis Coklat Cheese
Kek Lapis Blueberry
Kek Lapis Asli ( Rempah )
Kek Lapis Blueberry

 Kek Lapis Masam Manis

Kek Lapis Coklat Cheese 

Bagi yang ingin membuat tempahan kek lapis dari Fafau de Craft boleh dihubungi saya menerusi whatsapp 019 385 0889

Kek Lapis Sarawak Puchong Prima, Puchong dari bahan berkualiti & dijamin halal.




Friday, October 17, 2014

Fondant Cake For Baby Girl

Untuk majlis aqiqah Dahlia Qisha..tema pink purple


Untuk tempahan fondant cake hubungi saya menerusi whatsapp 019 385 0889

Fondant Cake at Puchong Prima, Puchong



Tuesday, September 30, 2014

Promotoions Chewy Gooey Chocolate Brownies RM45, Puchong

Sempena Anniversary saya pd bulan ini, saya ingin berkongsi kegembiraan bersama anda semua...
Jom dapatkan chewy gooey brownies with fresh strawberries & nuts dengan harga kasih sayang.. ONLY RM45!!!
Jangan lepaskan peluang..mulai hari ini 23 September hinggan 30 September 2014

whatsapp/sms to order 019 385 0889...

*penghantaran sekitar kl/selangor


Order untuk hari ini. Disebabkan oleh tiada stok strawberry, saya gantikan dengan chocolate snickers+nuttela+butterscoth brownies..

Jom order, chocolate brownies Puchong Prima..
Esok saya akan ke Shah Alam, pada yang nak join order hubungi saya ..

whatsapp/sms to order 019 385 0889...

*penghantaran sekitar kl/selangor



Wednesday, September 17, 2014

Tempahan Hari Raya Haji 2014

Assalamualaikum..
Jom order untuk hari raya haji..
Kek lapis, tart gulung, tart tulip yg comay n gebuzzz, brownies ...
Raya haji nanti InsyaAllah saya balik Kota Bharu..so ore Klate pon boleh order yea..

Whatsapp/sms 019 385 0889






Saturday, September 13, 2014

Cuti Sekolah Dah Bermula

Assalamualaikum....
Lamanya tak update blog. Dah bulan September!!! Cepatnya masa berlalu. Baby saya pun dah nak masuk umur 3 bulan. Alhamdulillah, semoga Dahlia Qisha diberi kesihatan berpanjangan dan menjadi anak yang solehah. Amin..

Hari ni bermulanya cuti sekolah. Pasti ramai yang ambil kesempatan untuk mengadakan majlis perkahwinan, pertunangam, aqiqah, sambutan hari lahir dan sebagainya.

Bagi anda yang ingin membuat tempahan boleh hubungi saya menerusi whatsapp/ sms 019 385 0889
Lokasi saya Puchong Prima.

 Sedia menerima tempahan kek kahwin, bertunang, hari lahir & sebagainya.
Kek fondant, kek buttercream, kek lapis, kek rainbow, pavlova, rainbow cookies, cheese tart, fruit tart dan macam-macam lagi. Untuk mengetahui info terkini, like page Fafau de Craft 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...