Selamat Datang...Fafau de Craft

Menerima Tempahan Cupcakes, Fondant Cupcakes, Cakes (Red Velvet/Moist Choc/Rainbow/ Karamel/Wedding Cakes), Pavlova, Muffin, Cookies,Homemade Chocolate, Apam Mekar, Apam Dot Dot, Gubahan Hantaran, Bunga Telur untuk sebarang majlis. Hubungi Fafau de Craft 019 - 385 0889 yang bertempat di Dataran Otomobil Seksyen 15 Shah Alam, Selangor . Saya juga merupakan Dealer Everlynn Negeri Selangor ( Glenmarie/TTDI Jaya).

Monday, June 13, 2011

Order Dari Aima, KSn Bukit Jalil



Tqvm Aima.... :)

7 comments:

qemaishak said...

Mak aih comelnya apam & semua makanan lam blog ni, tetiba lapar dipetang hari ni hihi

senegeri la ngan ambo demo ni hehe

MaMa AiNi said...

salam kenal dr mama..thanks sudi singgah kat entry mama..nampak sedap dan menyelerakan..insyaallah mama akan order dari fafau..mama dah ambil no hp kat atas ni..he2x..tak blh follow blog fafau ni ke?..sori mama tak jumpa !!

Emynz said...

Kalo courier sinie, agak agak kene baham tak tgh jalan :|

fafau de craft said...

Qema,ore klate gak yerk...suka²... :)

Mama Aini, timer ksh bnyk²...

Mimin,mtk maap yerk..pos dlm malaysia jerk..klu pos apam smp france,dpt je trs msk tong sampah yerk.. :p
cam dok sane...best ke...bila nk bwk kami gi france...hua3

Anonymous said...

Ceh, bukan tahan seminggu ke :-w
Biler dah jadi tokey apam yg femes baru bwk
Sini :)) *larikkkkk*

Mynz ( malas bk login bleh)

fafau de craft said...

elooo puan mimin,best time for apam i recommend(btl ke eja???) 3 days only ok...so bpr ari nk smp france??

Anonymous said...

btol ah tu eja :)). 3 days only eh, aritue kien bagi me simpan lebih dari 3 ari :)) . kalo gune DHL sampai dalam mase 2 hari, tapi rasenyer sebelum sampai dah kene makan tgh jalan kot =))

min yg comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...