Selamat Datang...Fafau de Craft

Menerima Tempahan Cupcakes, Fondant Cupcakes, Cakes (Red Velvet/Moist Choc/Rainbow/ Karamel/Wedding Cakes), Pavlova, Muffin, Cookies,Homemade Chocolate, Apam Mekar, Apam Dot Dot, Gubahan Hantaran, Bunga Telur untuk sebarang majlis. Hubungi Fafau de Craft 019 - 385 0889 yang bertempat di Dataran Otomobil Seksyen 15 Shah Alam, Selangor . Saya juga merupakan Dealer Everlynn Negeri Selangor ( Glenmarie/TTDI Jaya).

Friday, February 17, 2012

Order Dari Mc Yea, Sg Buloh

Salam Jumaat..semoga kita semua diberkati..Amin
Kali nie order dari teman saya semasa di UTM dulu juga merangkap housemate selama study di Skudai..Azean tlg order utk adiknya yang nak buat majlis aqiqah di Jengka. So apam² ini telah selamat ke Jengka.... :) 250pcs apam dot dot dan 100pcs apam mekar.

 Tqvm Mc Yea n adik.... :)

3 comments:

Emynz said...

buat watermark tu gune application ape? ingat nak order fancy cookies tapi takut tak sempat sbb landing tu terus balik kg...mencik jekkkkk..tetibe kan

Fafau De Craft ( Zana ) said...

Mymnz..pakai macromedia firework..tu pon cut n paste bodo2 jerk.. :p

ooo..br borak ng shem td,ckp min blk cnie belas2 hb ehh..tp cam daa tny kan ari,tp lupa aa..

Emynz said...

oooo macromedia firework eh? ok ok ..nanti nak try usha download version utk mac.

aritue gune web base picnick tu tapi april ni web tu nak tutup lak ...nyampah i.

hahaaha landing 9/3 tapi lepak kg terus sbb intan nyer majlis qeqah tu pastu jenjalan perak....15/3 baru ade kat kl tiheeeeh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...