Selamat Datang...Fafau de Craft

Menerima Tempahan Cupcakes, Fondant Cupcakes, Cakes (Red Velvet/Moist Choc/Rainbow/ Karamel/Wedding Cakes), Pavlova, Muffin, Cookies,Homemade Chocolate, Apam Mekar, Apam Dot Dot, Gubahan Hantaran, Bunga Telur untuk sebarang majlis. Hubungi Fafau de Craft 019 - 385 0889 yang bertempat di Dataran Otomobil Seksyen 15 Shah Alam, Selangor . Saya juga merupakan Dealer Everlynn Negeri Selangor ( Glenmarie/TTDI Jaya).

Tuesday, July 2, 2013

Kek Lapis Raya 2013

Assalamualaikum
Jarang update blog..sorry guyss!Selalu update kat page Fafau de Craft Everlynn je..Ni nak bagitau pasal Kek Lapis pulak...minggu depan dah nak puasa..pastu raya kan...Raya mesti nak ada kek cantik² dan semestinya sedapkan!! So far untuk kek lapis dalam koleksi saya, baru ada yang ni..akan ditambah lagi nanti..Nak order sebelum puasa pon boleh, order untuk raya pon boleh. Kelebihan kek lapis ni dari segi jangka hayatnya yang boleh tahan lama!Lagi lama lagi sedapppp...Xkira dimana anda berada dalam Malaysia, anda boleh order yer Darlingggs, ore Klate pon buleh order utk rayo. Saya ore Klate..so raya kt Kota Bharu. Husband saya ore Pasir Mas :)

Owhh hujung minggu ni saya nak blk Kota Bharu, sempat lagi balik sebelum puasa..Kalau ada yang nak rasa kek lapis ni bole la order small size..

Kek Lapis Pelangi Peppermint
 Small +-RM650gm RM35
Large +-1.3kg RM70


Kek Lapis Asam Manis
Large +-1.4kg RM75
Kek Lapis Seri Betawi
Large +-2.3kg RM120

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...